Behöver du hjälp med din annonsering och marknadsföring på TikTok?

Vill du ha någon som hanterar det organiska på TikTok? Eller behöver du en TikTok-strategi?

En av få svenska byråer som blivit officiell TikTok Agency Partner!

Vi på Bright Mind Agency är en av få svenska byråer som blivit officiella TikTok Agency Partner! Med en stark track record av att hantera varumärken på TikTok letar vi efter fler varumärken som vill in i värmen!

Inget socialt medie har vuxit så snabbt som TikTok och som TikTok Agency Partner så får vi annonsmöjligheter som annars inte är möjliga!

Om ni vill jobba med en av de vassaste TikTok-byråerna i Sverige så är ni välkomna att fylla i formuläret nedan så kontaktar vi er!

Behöver du hjälp med din TikTok annonsering? - Marknadsföring på TikTok exploderar just nu och de bolag som startar nu har en stor fördel mot konkurrenterna.

TikTok annonsering

TikTok annonsering exploderar just nu, fler och fler bolag väljer att flytta delar eller hela sin mediabudget till TikTok.

Ja du undrar såklart som alla andra, vad ger TikTok för resultat? Är det inte bara barn på TikTok?

Hur låter det med en ökad ROAS på 3,6%? eller en CPM på 7-10:-?

När vi kört TikTok annonsering åt våra kunder har de bland annat slagit säljrekord på sin e-handel & blivit Sveriges största sportapp på App Store.

 

Vet du inte vart du ska börja med din TikTok annonsering?

Vi hjälper dig att ta fram allt ifrån konto, strategi och content. Vi har även hjälpt bolag att bli verifierade på TikTok.

Precis som när man kör Facebook annonsering eller Instagram annonsering så är detta inte för alla. Låt oss boka in ett samtal så ser vi över möjligheterna för ditt bolag och konsulterar tillsammans med dig för att ta fram de bästa förutsättningarna  och möjligheterna.

 

Hur fungerar TikTok för e-handel?

TikTok satsar otroligt stort på e-handel och har redan flera olika annonsplaceringar för detta. T.ex erbjuder de collection ads där man laddar upp sina produkter till TikTok och kan direkt skapa interaktiva TikTok butiker där kunderna kan se era produkter utan att lämna appen. De erbjuder också dynamiska produkt-annonser där de med hjälp av olika mallar erbjuder produkter direkt i annonser.

Vill du komma igång med TikTok annonsering? - Hör av dig till oss

sociala medier byrå som förändrar branchen

Utöver TikTok annonsering kan vi också hjälpa dig med

Annonsera på Facebook

Annonsera på Google

Annonsera på Instagram

Fyll i dina uppgifter, vi kontaktar dig

Bright Mind Agency AB
Huskvarnavägen 82 2tr
554 66 Jönköping
Org nr: 559100-6654

© 2020 Alla rättigheter bevarade