AI Föreläsning

AI: DEN BANBRYTANDE KRAFTEN SOM REVOLUTIONERAR!

AI, eller Artificiell Intelligens, är en teknik som simulerar mänsklig intelligens i datorer. AI kommer ha en stor påverkan på många olika branscher och roller, ett av dessa områden är marknadsföring. Inom marknadsföring används AI för att analysera stora mängder data, automatisera processer, personifiera kundupplevelsen, optimera kampanjer och förutse beteenden. Hur bra du är på att prata med AI kommer att påverka din kommande karriär, detta vill Sibbe hjälpa dig med!

VEM ÄR AI SIBBE?

Sibbe Silvén är en ledande expert inom området med en gedigen bakgrund inom Artificiell Intelligens och Maskininlärning. Han har över 25 års erfarenhet inom datateknik och olika webbsystem. Sibbe brinner för Artificiell Intelligens och Maskininlärning och har bestämt sig för att få fler att förstå kraften av AI. Under sina föreläsningar visar han verkliga exempel på hur AI kan användas för att effektivisera ert arbete!

PODDAR DÄR SIBBE PRATAR OM AI

VAD TYCKER ANDRA OM SIBBES AI FÖRELÄSNING?

Att bli bra på AI innefattar kunskapen om det man kallar för prompt engineering. Sedan krävs en bra förståelse för hur en Large Language Model fungerar. Jag brukar även säga att en viktig faktor är viljan att våga misslyckas genom att testa sig fram. 

Du kan boka en AI föreläsning genom att kontakta Sibbe eller Alexander på Bright Mind Agency. De erbjuder föreläsningar om AI på både Svenska och Engelska. 

Prompt engineering är kunskapen att kunna prata med en stor språkmodell eller AI. Sibbe har sedan 2021 utbildat och föreläst om prompt engineering. 

AI utvecklas fort nu och ingen vet hur världen kommer se ut om endast några få år. Men en sak är säker AI kommer inte ersätta oss människor. Vi människor kommer att utvecklas tillsammans med och bredvid den nya tekniken. Som vi alltid har gjort.