NORDENS BÄSTA TIKTOK-BYRÅ 2 år i rad

TikTok Awards Oddlygood Bright Mind Agency
Greatest TikTok transparent logga

Tvåfaldig vinnare av TikTok Awards i Norden. Senast med vår kund Oddlygood där vi ökade deras brand recognition från position 5 till placering 1 på 6 månader bland Gen-Z

Är du redo att vinna på TikTok 2024 med oss?

STRATEGISK TIKTOK-BYRÅ

Vi förstår plattformen, vi förstår målgruppen & vi förstår beteendet. När du anlitar Bright Mind så tar vi fram en strategi där din produkt eller tjänst får en tydlig plats i användarens For You Page. Med flera videos åt kunder som fått miljontals visningar vet vi vad som krävs för att leverera viralitet och engagemang på plattformen. 

KREATIV TIKTOK-BYRÅ

På TikTok är INTE content king. Content is everything. Den kreativa förmågan att skapa en video som INTE ser ut som en annons som skapar förtroende, bygger varumärke eller skapar engagemang är key. Vi har hemligheterna som gör att våra kunder ser TikTok som deras bästa performance kanal. 

PERFORMANCE TIKTOK-BYRÅ

Vi kan väl ladda upp vår Reel på TikTok? – NEJ! 

Annonsering på TikTok är helt unikt och en annons får ALDRIG se ut som en annons, då kommer den inte att få fäste och inte heller något engagemang. Vi vet vad som skapar engagemang, klick och försäljning. De senaste två åren har vi jobbat med några av världens största bolag på plattformen och spenderat miljontals kronor i annonspengar. Vi var först ut i Norden att använda VBO (Value Based Optimization) där vi såg en direkt ökning av ROAS på 56% bland våra kunder. 

TIKTOK-BYRÅ FÖR

TIKTOK-BYRÅ MED FOKUS PÅ KREATIVITET OCH PERFORMANCE

FAQ - TIKTOK-BYRÅ

Vi på Bright Mind är en av de första i Norden att bli Agency Partner med TikTok. Detta gör att vi har löpande kontakt med TikTok och får vara med och betatesta nya funktioner tillsammans med våra kunder. Vi var t.ex först ut i Norden att aktivera funktionen Value Based Optimization för våra kunder.

En TikTok-byrå behöver nödvändigtvis inte vara låsta enbart till TikTok utan kan med fördel jobba omni-channel med andra plattformar också som Meta, Google, Twitter, Apple m.m.

TikTok är en underhållningsplattform där man i appen scrollar på en FYP (For You Page). TikToks algoritm skapar ett helt unik flöde för dig med videos som underhåller eller utbildar dig. TikTok är INTE som många tror ett socialt medie. TikToks fokus är alltså inte att visa videos från dina nära och kära eller som du följer. På TikTok kan vem som helst få en video att bli viral oavsett om du är HELT ny på plattformen. 

Detta är en styrka TikTok har i jämförelse med de flesta andra plattformar.

För att förklara detta använder vi några av våra kunders ord om oss. 

-“Vi uppskattar en strategisk partner som vågar tänka utanför boxen och som kommer med kreativa idéer.”

-“Vi behövde en byrå som förstår TikTok-generationen och hur vi kan få ut vårt budskap där och samtidigt visste vi att Bright Mind kunde leverera resultat på andra plattformar.”

Har du hittat hit så har du kommit rätt! Vi hjälper dig såklart genom att först ta ett möte med dig där vi går igenom följande: 

  • Nuläge
  • Budget
  • Målsättning

Om vi ser att vi kan skapa resultat baserat på ovanstående så går vi vidare i dialogen och tar fram en offert. 

Låter detta intressant? Kontakta oss på [email protected] eller hör av dig på 036-550 59 00.

Marknadsföring på TikTok är inte som på någon annan kanal. TikTok förändrar beteenden över flera generationer samtidigt som vanliga annonser får mindre och mindre förtroende och räckvidd. 

En TikTok-byrå hjälper er som företag att skapa en strategisk plan för er lansering på plattformen och hur ni ska kunna prata TikTokiska med er målgrupp på ett sätt som inte blir cringe eller känns boomigt. 

Vi ser att med en tydlig strategi, kreativa idéer och kreatörer och tillsammans med en performande del med fokus på resultat, kan vi leverera otroliga resultat på denna plattformen över alla målgrupper och branscher. 

TikTok G.O.A.T är en förkortning av TikTok Greatest Of All Time och detta är en tävling där TikTok utnämner en GOAT i Norden men även i hela Europa.

Vi på Bright Mind kammade hem vinsten i TikTok G.O.A.T Norden 2022 i kategorin Greatest TikTok tillsammans med en av våra kunder, KFC Sweden, där vi lyckades öka deras försäljning i restaurangerna med hela 314% under vår kampanjperiod.

Detta medförde att vi fick åka till Amsterdam och tävla i TikTok Awards Europe!

Under TikTok Awards 2023 kammade vi även hem priset Greatest Performance tillsammans med vår kund OddlyGood, där vi ökade deras brand recognition från position 5 till placering 1 på 6 månader bland Gen-Z.

ÄR VI DIN TIKTOK-BYRÅ?

Låt vår kompetens vägleda och bli er start av en underhållande och utbildade resa på TikTok där vi tillsammans skapar Medvetenhet, Engagemang och Resultat. 

Boka ett möte med oss

TikTok-byrå med fokus på tiktok annonsering UGC content och strategi

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan!