Boka sveriges mest populära Föreläsare om Sociala medier

Alexander Morad är utsedd till topp 100 mest populära föreläsare fyra år i rad

Boka en inspirerande föreläsning om sociala medier med Alexander Morad idag!

Som grundare och VD för Bright Mind Agency, som är en av Sveriges snabbast växande sociala medierbyråer, föreläser Alexander Morad om hur man lyckas på sociala medier och om konsten att sälja utan att sälja. Han har i flera år pratat om vikten av att man marknadsförför på sociala medier och hur man på bästa sätt gör det på de olika plattformarna.

Med erfarenhet från att ha hjälpt över 800 företag presenterar han konkreta tips på ett underhållande, personligt och utbildande sätt.

Boka en inspirerande föreläsning om sociala medier med Alexander Morad idag!

MARKANDSFÖRFÖRING
KONSTEN ATT LYCKAS PÅ SOCIALA MEDIER

Som en av Sveriges populäraste föreläsare

enligt Eventeffect är Alexander ute och föreläser flera gånger i veckan. Företag, skolor och föreningar. Han utbildar och vägleder inom sociala medier och relevant, anpassad marknadsföring. 

 

“Många har fastnat i att marknadsföra på sociala medier, det är ett socialt medium, tricket är att marknadsförföra”

För att hjälpa företag att nå sina mål har Alexander Morad utvecklat en unik teknik som han döpt till Marknadsförföring. Alexander har förstått att markandsföring är en av de mest kraftfulla verktygen som företag har till sitt förfogande och han har lärt sig att använda den kraften för att nå bättre resultat och en mer engagerad målgrupp. Hans föreläsning kombinerar fakta, statistik och humor för att fånga publikens intresse. Hans föreläsningar är både engagerande och underhållande, han är duktig på att fånga publikens uppmärksamhet och få dem att lyssna.

Alexander använder också sin djupa kunskap om marknadsföring för att skapa ett mervärde för sina föreläsningar. Han förstår hur man kan använda marknadsföring för att nå bättre resultat och han ger sin publik verktyg för att implementera det han pratar om. Alexander är också mycket skicklig på att använda humor för att fånga publikens intresse. Hans humoristiska stil gör att lyssnarna inte kan släppa blicken från scenen. Alexander är ett utmärkt val för dig som vill få din publik engagerad, få ut ett värde av föreläsningen och lära dig maximera effekten av marknadsföring i sociala medier!

DÄRFÖR SKA DU BOKA ALEXANDER SOM FÖRELÄSARE I SOCIALA MEDIER

  • Som VD för en av Sveriges snabbast växande sociala mediabyråer har han lärt sig vad man bör och inte bör göra för att lyckas på nätet.
  • Lär dig de magiska knepen att marknadsförföra på sociala medier som egentligen inte skiljer sig mycket alls från vårt sociala beteende i livet. 
  • Föreläsningen ger er de konkreta tips ni behöver för att lyckas med era sociala medier.

Vad tycker andra?

"Alexander som föreläsare sociala medier och dess påverkan på människors beteende var både engagerande och skapade eftertänksamhet. Något som ibland glöms bort när vi söker enkla svar på svåra frågeställningar!"
Gabriella Sjöberg, Ombudsman,
Socialdemokraterna Jönköpings Kommun
"Alexander är en inspirerade föreläsare sociala medier som med sitt engagemang fångar publiken. Föreläsningen hade humor, idéer och tips som förtrollade åhörarna.

Han förklarar på ett lättsamt och pedagogiskt sätt hur man ska tänka för att lyckas i den digitala världen. Framförandet var ärligt, personligt och inspirerande. "
Fanny Hammarberg, Kommunikationsdagen
Jönköping University
"Morgonens föreläsning från Alexander gav mig en otrolig inspiration om att grotta ned mig ännu mer i vår digitala marknadsföring.

Något jag som bokare gillade extra mycket var Alexanders tydlighet om hur företag ska jobba på sociala medier för att öka sin försäljning gjorde att alla deltagare kunde ta till sig trots att de själva aldrig arbetat med sociala medier.

Imponerad över hur han lyckades koppla sin resa som liftare till hur företag ska tänka på sociala medier!"
Jonas Lööw
Bokadero
"Har lyssnat på Alexander och han har gjort att jag har gått ifrån att vara helt okunnig och faktiskt rätt ointresserad till att han har skapat ett intresse och fått en baskunskap att arbeta vidare på.

Rekommenderar att ni lyssnar och/eller tar hjälp av Alexander för att bli bättre på att arbeta med sociala medier. "
Anna Olsson
Aspia

Läs fler recensioner på någon av våra bokningspartners webbsidor Bokadero, Athenas & Talarpoolen

Anlita Alexander Morad för att få en stor dos humor och bättre resultat på era sociala medier och marknadsföringsaktiviteter.

Under en föreläsning i sociala medier får du följa med på den perfekta kundresan, hur du förför dina målgrupper och mer specifikt, konkreta tips på hur du direkt kan göra en skillnad på dina sociala medier som sätter dig i framkant gentemot dina konkurrenter. 

 

Alexander Morad har studerat pedagogik och psykologi vid Jönköping University och har rest mycket i sitt liv. Detta är också något han delar med sig av i sina föreläsningar. Han pratar om när han liftade genom Europa, en resa som räddade hans liv men var centimetrar ifrån att kosta honom det. Insikterna han samlade under sin resa tar han också med sig när han föreläser och arbetar med marknadsföring på sociala medier.

Vill du utvecklas inom sociala medier?

Hör av dig så går vi igenom behov och prisbild för ditt företag eller förening.