Föreläsare Sociala medier

Topp 100 bästa föreläsare för andra året i rad

Hur lyckas du med dina sociala medier?

Alexander Morad Föreläsare Sociala Medier

Som en av Sveriges populäraste föreläsare enligt Eventeffect är Alexander ute och föreläser flera gånger i veckan. 

Företag, skolor och föreningar. Han utbildar och vägleder inom sociala medier och relevant, anpassad marknadsföring. 

-“Jag vill sprida så mycket kunskap jag kan till så många som möjligt. Endast då kan vi tillsammans förändra marknadsföringsbranschen”

Vad tycker andra?

"Alexander som föreläsare sociala medier och dess påverkan på människors beteende var både engagerande och skapade eftertänksamhet. Något som ibland glöms bort när vi söker enkla svar på svåra frågeställningar!"
Gabriella Sjöberg, Ombudsman,
Socialdemokraterna Jönköpings Kommun
"Alexander är en inspirerade föreläsare sociala medier som med sitt engagemang fångar publiken. Föreläsningen hade humor, idéer och tips som förtrollade åhörarna.

Han förklarar på ett lättsamt och pedagogiskt sätt hur man ska tänka för att lyckas i den digitala världen. Framförandet var ärligt, personligt och inspirerande. "
Fanny Hammarberg, Kommunikationsdagen
Jönköping University
"Morgonens föreläsning från Alexander gav mig en otrolig inspiration om att grotta ned mig ännu mer i vår digitala marknadsföring.

Något jag som bokare gillade extra mycket var Alexanders tydlighet om hur företag ska jobba på sociala medier för att öka sin försäljning gjorde att alla deltagare kunde ta till sig trots att de själva aldrig arbetat med sociala medier.

Imponerad över hur han lyckades koppla sin resa som liftare till hur företag ska tänka på sociala medier!"
Jonas Lööw
Bokadero
"Har lyssnat på Alexander och han har gjort att jag har gått ifrån att vara helt okunnig och faktiskt rätt ointresserad till att han har skapat ett intresse och fått en baskunskap att arbeta vidare på.

Rekommenderar att ni lyssnar och/eller tar hjälp av Alexander för att bli bättre på att arbeta med sociala medier. "
Anna Olsson
Aspia

Läs fler recensioner på någon av våra bokningspartners webbsidor Bokadero & Athenas

Därför ska du boka Alexander som föreläsare sociala medier

  • Som VD för en av Sveriges snabbast växande sociala mediabyråer har han lärt sig vad man bör och inte bör göra för att lyckas på nätet.
  • En perfekt föreläsning om sociala medier för den som är ute efter en föreläsning som är uppriktig, underhållande och samtidigt utbildande.
  • En föreläsning ger er konkreta tips om hur ni ska tänka för att lyckas med sociala medier.
Under en föreläsning sociala medier får du följa med på den perfekta kundresan och hur man uppnår den genom sociala medier. Alexander Morad har studerat pedagogik och psykologi vid Jönköping University och har rest mycket i sitt liv.
Detta är också något han delar med sig av i sina föreläsningar. Han pratar om när han liftade genom Europa, en resa som räddade hans liv men var centimetrar ifrån att kosta honom det. Insikterna han samlade under sin resa tar han också med sig när han föreläser och arbetar med marknadsföring på sociala medier.
Alexander Morad är grundare och VD med bl.a Försvarsmakten som uppdragsgivare. 
Genom sina egna upplevelser och framgångsrika karriär erbjuder en Alexander Morad föreläsning insiktsfulla råd och strategier kring hur företag kan lyckas med hjälp av sociala medier och kraften det har på ett inspirerande och genuint sätt.
Alexander Morad Föreläsare sociala medier topp 100 föreläsare i Sverige för andra året i rad

Skräddarsydd föreläsning

Alexander är van vid att skräddarsy föreläsningar till företag, föreningar och skolor. 

Allt ifrån interna workshops till företagsjubileum där den gemensamma nämnaren är sociala medier.

Alexander Morad: föreläsare sociala medier

Som grundare och VD för Bright Mind Agency, som är en av Sveriges snabbast växande sociala medierbyråer, föreläser Alexander Morad om hur man lyckas på sociala medier och konstant att sälja.

Med erfarenhet från att ha hjälpt över 200 företag presenterar han konkreta tips på ett underhållande, personligt och utbildande sätt. Boka en inspirerande Alexander Morad föreläsning idag!

Behöver du en föreläsare sociala medier?

Kontakta oss idag för mer info och bokning

LRG DSC07721