Såhär fungerar Facebook Business manager

I Facebook business manager hanteras alla konton, sidor, pixlar, målgrupper, domäner, kataloger, behörigheter m.m

SNABBLÄNKAR FÖR Facebook Business Manager

Facebook Business Manager är ett administrationsverktyg där du kan administrera alla dina Facebook-produkter, på ett och samma ställe. Det är lite som ett nav för all Facebook-hantering, där du kan styra dina Facebook-sidor, Instagram-konton och annonskonton – och vem som ska ha tillgång till dem. Det underlättar helt enkelt vardagen för dig som arbetar med Facebook – oavsett om du driver ett företag eller arbetar med sociala medier åt andra företag.

 

Underlätta vardagen med Facebook Business Manager

Har du en Facebook-sida, och kanske till. och med ett annonskonto, finns det en hel del fördelar med att komma igång. Business Manager gör det enklare att hålla isär jobb och privatliv på Facebook, då det särskiljer ditt privata konto från den eller de Facebook-sidor du administrerar. Verktyget underlättar också för företag och organisationer som har flera administratörer, då det enkelt går att lägga till och ta bort användare. Dessutom innehåller det partnerintegrationer som gör det smidigt den dagen du vill ha hjälp av en byrå – oavsett om det handlar om organiska publiceringar, annonsering eller analys.

 

Facebook business manager är kostnadsfritt

Vem som helst kan skaffa Business Manager och det kostar ingenting att använda. Att börja använda Business Manager är ingen stor omställning från hur du administrerar din sida idag. Det är också lätt att sätta upp. Dessutom får du tillgång till extremt mycket data och du kan börja lära dig mer om hur din målgrupp ser ut.

Som partners får vi möjligheter till extra support samt möjligheten att vara först ut att testa nya funktioner som kan hjälpa dig som kund att nå nya målgrupper eller nya resultat. Vi var till exempel först i hela norden att på TikTok använda Value Based Optimization som gör att du kan öka din ROAS baserat på dina mest köpstarka kunder.

För att förändra branschen behöver vi utbilda och underhålla detta gör vi bland annat genom kurser tillsammans med BreakIT och genom underhållande och utbildande artiklar med våra partners nedan.

Vårt fokus ligger i att skapa possitivitet både i vårt egna team, för våra kunder och för vårt resultat.

Enastående annonseringsverktyg med otroliga möjligheter

Business manager är Facebooks plattform för att hantera allt som rör annonseringen. Här samlas sidor, annonskonton, pixlar, kataloger och såklart även åtkomst till de olika resurserna.

Vi arbetar dagligen i business manager och följer noga utvecklingen av de verktyg som finns för att ge er den mest relevanta annonseringen som går.

 

Vill du komma igång med Facebook Business Manager? - Hör av dig till oss

Vanligaste frågorna om Facebook Business Manager

Boka ett möte med oss

TikTok-byrå med fokus på tiktok annonsering UGC content och strategi

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan!