Lägg till en Facebook Pixel på Din Hemsida

En Facebook pixel är ett verktyg som ger dig möjlighet att följa prestanda och resultat på din webbsida

SNABBLÄNKAR FÖR Lägg till en Facebook Pixel på Din webbsida

En Facebook pixel är ett verktyg som ger dig möjlighet att följa prestanda och resultat på din webbsida, och förstå om din marknadsföring har gett önskat resultat. Det är ett bra verktyg för att både förbättra marknadsföringen och för att få insikt om vilka som besöker och interagerar med din webbsida, och hjälper dig att förstå och konvertera din publik.

Som partners får vi möjligheter till extra support samt möjligheten att vara först ut att testa nya funktioner som kan hjälpa dig som kund att nå nya målgrupper eller nya resultat. Vi var till exempel först i hela norden att på TikTok använda Value Based Optimization som gör att du kan öka din ROAS baserat på dina mest köpstarka kunder.

För att förändra branschen behöver vi utbilda och underhålla detta gör vi bland annat genom kurser tillsammans med BreakIT och genom underhållande och utbildande artiklar med våra partners nedan.

Vårt fokus ligger i att skapa possitivitet både i vårt egna team, för våra kunder och för vårt resultat.

Här är det, det slutgiltiga steget för att få den perfekta marknadsföringskampanjen som du har drömt om att integrera en Facebook Pixel på din hemsida. Det här är inte ett av dina vanliga hemsidesmål, det är en hel del arbete som läggs ner för att få den integrerad och det är lite som att lära sig att cykla. När du väl har lärt dig det, då kommer du att kunna cykla i flera mil.

Det första steget är att skapa en Facebook Pixel. Gå tillSettings på din Facebooksida och väljBusiness Manager“. Därifrån kan du skapa en ny pixel. När du har gjort det, kommer du att få en kod som du kommer att behöva klistra in på din hemsida.

Nästa steg är att klistra in koden på din hemsida. Det här är där det kan bli lite knepigt. Beroende på vilken webbplatsbyggare du använder kan det bli lite olika. Men oavsett vilken du använder så ska du kunna hitta det som kallas förhead tag ellerhead section på din webbplats. Om du inte kan hitta det, kan du prova att söka efterhead tag ellerhead section i din webbplatsbyggares hjälpfunktion. När du hittar det, klistra in koden som du fick från Facebook.

När du gjort det, är du färdig att börja mäta din marknadsföringskampanj. Att integrera en Facebook Pixel är inte alltid en lätt uppgift. Det kan kräva lite tid och tålamod att få allting att fungera som det ska. Men när du väl har gjort det, kommer du att få tillgång till ett makalöst verktyg som kan hjälpa dig att förbättra din marknadsföringskampanj. Och det är det, du har nu integrerat din Facebook Pixel på din hemsida! Nu är det bara att sätta igång och börja mäta alla dina marknadsföringskampanjer. Så förbered dig för att njuta av alla fördelar som du kommer att få ta del av när du har gjort det.

Vill du komma igång med Lägg till en Facebook Pixel på Din webbsida? - Hör av dig till oss

Vanligaste frågorna om Lägg till en Facebook Pixel på Din webbsida

Facebook Pixel är ett verktyg som hjälper företag att bättre förstå effekten av sina annonser på Facebook, Instagram och andra plattformar som ägs av Facebook. Det kan användas för att skapa och mäta annonser som hjälper till att nå företagets marknadsföringsmål.

Facebook Pixel är ett kodblock som ska läggas till på en webbplats. När koden har installerats kommer den att spåra aktivitet på webbplatsen. Det kan inkludera vem som besöker webbplatsen, vilka produkter som köps och hur lång tid användare tillbringar på webbplatsen. Data samlas in och analyseras för att förbättra annonsstrategierna.

Företag använder Facebook Pixel för att bättre förstå hur deras annonser presterar. Det hjälper företag att se vilka som klickar på deras annonser, vilka som konverterar och vilka som inte gör det. Med hjälp av den insamlade data kan företag välja att målrikta sina annonser till ett målpublik som är mer benägen att konvertera.

Facebook Pixel kan installeras genom att skapa en kod som läggs till i webbplatsens HTMLkällkod. Det kan också installeras med hjälp av ett taghanteringsverktyg som Google Tag Manager eller ett WordPressplugin. När koden har installerats måste den verifieras och aktiveras.

Boka ett möte med oss

TikTok-byrå med fokus på tiktok annonsering UGC content och strategi

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan!