Föreläsning

Sälj mer genom att sluta sälja

Sociala medier och makten bakom

Ungdomar på sociala medier (psykisk ohälsa)

Boka din föreläsning idag

Sociala medier

Alexander är VD och grundare av sociala medierbolaget Bright Mind Agency där han arbetar med strategiskt arbete samt sälj. Han brinner för att förmedla kunskap om marknadsföring på sociala medier till alla. 

-“Vi på Bright Mind Agency kommer inte kunna hjälpa alla företag, men vi vill att fler användare ska få bättre riktade annonser och det hoppas vi kunna ge på föreläsningarna.”

Föreläsning

Som en av Sveriges populäraste föreläsare enligt Eventeffect är Alexander ute och föreläser flera gånger i veckan. Företag, skolor och föreningar. Han utbildar och vägleder inom sociala medier och relevant, anpassad marknadsföring. 

-“Jag vill sprida så mycket kunskap jag kan till så många som möjligt. Endast då kan vi tillsammans förändra marknadsföringsbranschen”

Vad tycker andra?

"Alexanders föreläsning om sociala mediers påverkan på människors beteende var både engagerande och skapade eftertänksamhet. Något som ibland glöms bort när vi söker enkla svar på svåra frågeställningar!"
Gabriella Sjöberg, Ombudsman,
Socialdemokraterna Jönköpings Kommun
"Alexander är en inspirerade föreläsare som med sitt engagemang fångar publiken. Föreläsningen hade humor, idéer och tips som förtrollade åhörarna. Han förklarar på ett lättsamt och pedagogiskt sätt hur man ska tänka för att lyckas i den digitala världen. Framförandet var ärligt, personligt och inspirerande. "
Fanny Hammarberg, Kommunikationsdagen
Jönköping University

Skräddarsydd föreläsning

Alexander är van vid att skräddarsy föreläsningar till företag, föreningar och skolor. Allt ifrån interna workshops till företagsjubileum där den gemensamma nämnaren är sociala medier.

Dags för föreläsning?

Kontakta oss idag för mer info och bokning