Digital marknadsföring Jönköping

Vi är en byrå i Jönköping som fokuserar på digital marknadsföring. Vi har hjälpt över 200 kunder med digital marknadsföring och att skapa effektiva och mätbara KPI:er och levererat ROI över förväntningarna

Hur kan vi hjälpa dig med digital marknadsföring?

1. Hur lär man känna sin målgrupp?

Att lära känna din målgrupp i de sociala kanalerna är en av de viktigaste faktorerna för en lyckad kampanj. Med hjälp av digital marknadsföring kan du hålla handen med din målgrupp hela vägen från första touchpoint hela vägen till slutförd konvertering. 

Att ta fram en sociala medier strategi är något vi rekommenderar till alla våra kunder, dels för att den är en viktig stomme i allt vi gör men också för att den oftast ger er extremt mycket information om era egna kunder. Vanliga kommentarer vi får från våra kunder är:  

-“Jag visste inte alls att det var så våra kunder betedde sig innan de köper vår produkt”

2. Hur mäter du digital marknadsföring?

Det enda sättet för oss att mäta vårt resultat gentemot våra kunder är att arbeta emot tydligt uppsatta KPIer. Med digital marknadsföring kan vi mäta mängder av olika punkter, vissa av dessa kan vara Exponering, Räckvidd, Klick, Köp, CTR m.m. 

KPI står för Key Performance Indicator och används som mätvärde för effektiviteten på vår digitala marknadsföring.

3. Hur skapar du struktur i digital marknadsföring?

Att planera, strukturera och skapa förutsättningar för en lyckad digital annonsering på de digitala plattformarna som är skalbar i längden är enligt oss ett måste. Detta är viktigt ur fler aspekter men främst för att du ska veta vart i processen dina kunder befinner dig. Du MÅSTE veta om de befinner sig i Awareness, Engagement, Conversion eller Retention stadiet. Detta skapas via en tratt ( funnel ). 

4. Hur är du relevant i respektive kanal?

Planera, planera och planera… 

Har du nu följt ovan steg så vet du nu hur din målgrupp känner, vad de gör och varför de gör det. Med denna informationen kan du planera budskap till rätt kanal.

På Bright Mind Agency är vi ett team som har flera års erfarenhet av digital marknadsföring och vi står redo för att förändra marknadsföringsbranschen. Vill du vara med på vår resa?  Ta kontakt med oss idag för ett första förutsättningslöst möte.

Hur förändrar vi branschen?

Strategi

Vi tar fram relationsbyggande strategier för er närvaro på sociala medier. Vår passion är att skapa en behaglig kundresa, på så sätt kan vi förbättra branschen med mer relevant annonsering. Allt börjar med en bra strategi.

Content

Rätt format, rätt budskap och rätt anpassat till rätt kanal. Genom datadrivna insikter tar vi fram innovativa sätt att förmedla ert budskap till er målgrupp.

Tech

Vi tar fram pixlar, optimerar annonser, utvecklar Messenger-botar och webbdesign. En lyckad annonsering kräver en optimerad, anpassad och konverteringsvänlig webbsida. Vi löser det!

Vi bygger relationer

Här är några av de vi har hjälpt

Är du redo?

Vill du veta hur vi hjälper dina kunder att få en bättre upplevelse av era produkter!