TikTok-tävling!
Designa vår nya logga!

Okej, vi kanske vann Greatest TikTok i Nordics, MEN,
vi känner inte att vi har nordens bästa logga.  Så här har ni chansen! Ta fram vår nya logga!

Vinnaren får
20 000 SEK 💰

Nedan kommer all information du behöver! 

– För att delta så publicera en video på TiKTok. där du beskriver loggan, visar hur den ser ut och kan användas och om det finns en story bakom, let us know!  använd #Brightmindlogga så vi kan hitta den! 
 
Kort om vilka vi är:
Bright Mind Agency grundades för att ägarna hatade reklam och tänkte att om man kunde skriva “relevant reklam tack” på brevlådan så hade alla gjort det. Så med en vision om att förändra marknadsföringsbranschen till det bättre, genom att skapa relevant reklam, anpassat efter plattform och mottagare, autentiskt och inte bara oskön krängig reklam! 
 
Bright Mind är en digital marknadsföringsbyrå som hjälper företag och varumärken att positionera sig på sociala medier genom att ta fram strategier och content för betald annonsering men även organiskt. Vi jobbar primärt med Meta, TikTok och Google. 
 

Detta är loggan vi använder idag ( Klicka för att ladda ner veektor)

Vi tycker den är klumpig och svår att använda när man inte får så mycket utrymme, vi skulle vilja ha en mer clean logga som inte bara är rätt i tiden, men som också funkar bra att använda digitalt.

#0000FF

Detta är färgen vi använder idag Vi är inte helt låsta med den blåa färgen även om mycket förknippas med Bright Mind för just den färgen, vill ni testa runt med andra färger eller ha fler än den blåa så är vi lyhörda.
 
Vi är inte låsta vid den fonten heller. Men vi kan tänka oss fortsätta ha den också. 

Vi förstår att det ibland kan behövs mer brief än så här, om ni har fler frågor, så är det bara att mejla alexander@brightmind.se

Deadline 31 december.